Ημερίδα: “Εγκεφαλικό Επεισόδιο. Όλα όσα θες να μάθεις!”

Πέμπτη 6 Οκτώβριος - 2022

Την Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2022 η Αναστασία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος πραγματοποίησε στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα την 1η της Ημερίδα με θέμα “Εγκεφαλικό Επεισόδιο. Όλα όσα θες να μάθεις”.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν κάτι παραπάνω από συγκινητική και τα σχόλια που λάβαμε ενθαρρυντικά ώστε να πάρουμε δύναμη για να συνεχίσουμε το έργο μας ακόμα πιο δυναμικά.

Το κοινό είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τον νευρολόγο και διδάκτορα Παν/μίου Ιωαννίνων Οδυσσέα Καργιώτη για τα σημάδια αναγνώρισης του εγκεφαλικού αλλά και για την θεραπεία της θρομβόλυσης και ο Παναγιώτης Παπαναγιώτου, νευροακτινολόγος και Αν. Καθηγητής Ιατρικής σχολής Αθηνών εξήγησε τον τρόπο οργάνωσης των επεμβατικών θεραπειών ενός ΑΕΕ. Επιπλέον, ο Πέτρος Ζαμπάκης, νευροακτινολόγος και Αν. Καθηγητής Επεμβατικής Νευροακτινολογίας τους Παν/μίου Πατρών ανέλυσε τις σύγχρονες επεμβατικές τεχνικές και στους τρόπους αντιμετώπισης ενός οξέος εγκεφαλικού επεισοδίου και επίλογο στην εκδήλωση έκανε ο Ιωάννης Διονυσιώτης, Επίκουρος Καθηγητής Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης του Παν/μίου Πατρών όπου ανέφερε εκτενώς ποια είναι η διαδικασία αποκατάστασης στο αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο. Τέλος, τον συντονισμό της Ημερίδας ανέλαβε η δημοσιογράφος Μαρία Σιορώκου.

Σημαντική ήταν η συμβολή των προμηθευτών Unrealgraphics, NS. Sound, Λόης catering που έδωσαν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ο καθένας από την μεριά του.

Τέλος, ευχαριστούμε θερμά όλους εκείνους που αφιέρωσαν στην “Αναστασία” λίγο από τον χρόνο τους και μας τίμησαν με την παρουσία τους στην πρώτη μας προσπάθεια.

Η “Αναστασία” ξεκίνησε δυναμικά τις δράσεις της και σας θέλει όλους στο πλευρό της.

Για να μην μείνει κανένας άνθρωπος χωρίς βοήθεια..

Για να μην μείνει κανένας άνθρωπος χωρίς ελπίδα!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
anastasia

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

anastasia

ΓΙΝΕ
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

anastasia

ΓΙΝΕ
ΦΙΛΟΣ

anastasia

ΚΑΝΕ
ΔΩΡΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

espa-banner-2024-300x54
Μετάβαση στο περιεχόμενο