ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ!!!

Τετάρτη 2 Νοέμβριος - 2022

Η Αναστασία”σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Ρίου διοργανώνει την 2η Εθελοντική της Αιμοδοσία την Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2022 και ώρες από 09.30-13.00 στα γραφεία στην οδό 25ης Μαρτίου 15, Παραλία Πατρών.

Θεωρούμε χρέος μας, αυτή την δύσκολη, μετά COVID εποχή, που το πρόβλημα έλλειψης αίματος είναι πιο μεγάλο από ποτέ, να θυμίσουμε σε όλους πως αν αφιερώσουμε 10 λεπτά από τον χρόνο μας, δίνουμε ελπίδα να επιζήσει ένας συνάνθρωπός μας.

Σύμφωνα με στοιχεία του Εθνικού Κέντρου Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), η Ελλάδα χρειάζεται ετησίως 600.000 μονάδες αίματος για τις ανάγκες των ασθενών της. Δυστυχώς όμως οι ενεργοί εθελοντές αιμοδότες φτάνουν περίπου τους 259.000 με τη συνεισφορά τους να καλύπτει το 65% των εθνικών αναγκών.

Η προσφορά αίματος είναι ζωτικής σημασίας και οι πολίτες πρέπει να δίνουν αίμα 2-3 φορές το χρόνο. Είναι απογοητευτικό πως μόλις το 49% των εθελοντών αιμοδοτών στην Ελλάδα προσφέρει αίμα πάνω από 1 φορά το χρόνο.

Γι’ αυτό, λοιπόν, η ομάδα της Αναστασίας για 2η φορά μέσα στον ίδιο χρόνο διοργανώνει Εθελοντική Αιμοδοσία και φορώντας το χαμόγελό της θα περιμένει εσένα ,ξεκούραστο και με καλή διάθεση, να δώσεις ζωή σε ένα συνάνθρωπό σου.

Μέγας χορηγός της Αιμοδοσίας μας είναι η ΝΟΥΝΟΥ FRIESLANDCAMPINA HELLAS Α.Ε. η οποία ανταποκρίθηκε άμεσα στο αίτημα της έμπρακτης υποστήριξης προς τους εθελοντές μας με την παροχή πληθώρας προϊόντων της.

Για να κλείσετε ραντεβού ή για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να καλέσετε στο 6944055222.

Σας περιμένουμε όλους να δώσουμε ελπίδα ζωής σε όλους τους συνανθρώπους μας!

Είμαστε ενωμένοι…Είμαστε δυνατοί!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΓΙΝΕ
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΓΙΝΕ
ΦΙΛΟΣ

ΚΑΝΕ
ΔΩΡΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Μετάβαση στο περιεχόμενο