Η “Αναστασία” σε χριστουγεννιάτικο ρυθμό!

Πέμπτη 29 Δεκέμβριος - 2022

Η Αναστασία φόρεσε τα γιορτινά της και βρέθηκε στην κεντρική πλατεία της Πάτρας, Πλατεία Γεωργίου Α’, όπου φιλοξενήθηκε για την χριστουγεννιάτικη περίοδο σε ένα πανέμορφο ξύλινο σπιτάκι που επιμελήθηκε ο Δήμος Πατρέων.

Η χαρά μας ήταν μεγάλη, αφού μας επισκέφθηκαν πολλοί φίλοι για να ανταλλάξουμε ευχές και προμηθεύτηκαν τα χειροποίητα γούρια που έφτιαξαν με αγάπη και χαμόγελο η Μαρία, η Νίκη, η Σοφία, η Άννα Μαρία, η Ρούλα, η Νίκη, η Μαριεύη, ο Αντρέας και η Μαρία, τα έσοδα των οποίων διατίθενται προς την αποκατάσταση των ασθενών που πάσχουν από εγκεφαλικό επεισόδιο.

Επιπλέον, οι επισκέπτες του Χριστουγεννιάτικου Χωριού είχαν τη δυνατότητα να μας γνωρίσουν από κοντά και να ενημερωθούν τόσο για το έργο και όσο και τις δράσεις μας. Η ανταπόκριση που λάβαμε από το κοινό για την ύπαρξη και τους στόχους του οργανισμού μας ήταν θερμή και αυτό μας έδωσε τεράστια χαρά!

Ευχαριστούμε για άλλη μια φορά τον Δήμο Πατρέων που παραχώρησε τον χώρο ατελώς όπως και τον συνεργάτη μας, Νίκο Αζαρία και την εταιρεία Unreal Graphics που σχεδίασε για εμάς τα τυχερά μας γούρια για το έτος 2023.

Η ομάδα της ”Αναστασία” εύχεται σε όλο τον κόσμο καλή και δημιουργική χρονιά, γεμάτη υγεία, πρόληψη και ενημέρωση!!!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΓΙΝΕ
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΓΙΝΕ
ΦΙΛΟΣ

ΚΑΝΕ
ΔΩΡΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Μετάβαση στο περιεχόμενο