1η Εθελοντική Αιμοδοσία!

Παρασκευή 6 Μάιος - 2022

Η Αναστασία στις 28 Απριλίου 2022 πραγματοποίησε στα γραφεία της την 1η της Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος του ΠΓΝΠ “Παναγία η Βοήθεια” με μεγάλη επιτυχία. Συγκεκριμένα υποδεχτήκαμε 20 φίλους εθελοντές  εκ των οποίων αιμοδότησαν οι 19! Νιώθουμε πολύ περήφανοι που στην πρώτη μας προσπάθεια η ανταπόκριση ήταν άμεση και πετύχαμε να συγκεντρώσουμε 19 πολύτιμες φιάλες αίματος.

Είναι πολύ σημαντικό, σε αυτή την ιδιαίτερη εποχή που ζούμε, που η πανδημία έχει προκαλέσει τεράστιες ελλείψεις σε αποθέματα αίματος να ευαισθητοποιούμαστε και ανταποκρινόμαστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποδεικνύουμε έμπρακτα πως είμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη.

Για τους φίλους της ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν την προκαθορισμένη ημέρα στα γραφεία μας, μπορούν όποτε οι ίδιοι θελήσουν να επισκεφθούν είτε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία η Βοήθεια” είτε οποιοδήποτε Νοσοκομείο της Ελλάδος λέγοντας πως θέλουν να αιμοδοτήσουν υπέρ της “ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία” με αριθμό πρωτοκόλλου 16 215.

Ευχαριστούμε πολύ την REZOS BRANDS και την mymastoras για την ευγενική χορηγία τους!

Είμαστε ενωμένοι… είμαστε πιο δυνατοί!!!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΓΙΝΕ
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΓΙΝΕ
ΦΙΛΟΣ

ΚΑΝΕ
ΔΩΡΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Μετάβαση στο περιεχόμενο