2η Εθελοντική Αιμοδοσία!!

Πέμπτη 24 Νοέμβριος - 2022

Η ”Αναστασία” πραγματοποίησε 2η Εθελοντική Αιμοδοσία σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος Ρίου Πατρών. Για την ομάδα μας ήταν μέρα γιορτής αφού καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μονάδες αίματος που έχουν ανάγκη, πολλές φορές και σε μόνιμη βάση, πολλοί συνάνθρωποί μας.

Η ομάδα του Κέντρου Αίματος Ρίου ήταν όπως πάντα καταπληκτική και η αλήθεια είναι πως και εμείς κάθε φορά αναμένουμε με πολλή χαρά να τους φιλοξενήσουμε στο χώρο μας.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά όλους τους φίλους της ”Αναστασίας” που συμμετείχαν σε αυτή τη γιορτή και αφιέρωσαν λίγο από τον πολύτιμο χρόνο τους αιμοδοτώντας υπέρ της οργάνωσής μας!

Από τις ευχαριστίες δεν μπορούμε να παραλείψουμε τους μεγάλους μας χορηγούς, FrieslandCampina Hellas και Αχαϊκό Εντελβάις που ανταποκρίθηκαν θετικά στο αίτημά μας και μας υποστήριξαν χορηγώντας προϊόντα τους προς τους αιμοδότες μας.

Ελπίζουμε την επόμενη φορά να παρακινηθούν ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας στο αίτημά μας και κάθε φορά να δίνουμε απλόχερα αυτό το τόσο σημαντικό και παράλληλα απλό δώρο! Το αίμα μας!

Υπενθυμίζεται πως όποιος θέλει να δώσει αίμα υπέρ της “Αναστασίας” μπορεί να το κάνει σε όλα τα νοσοκομεία της Ελλάδας αναφέροντας τα στοιχεία, ”Αναστασία Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία”, με αριθμό πρωτοκόλλου 16215.

Δώσε αίμα! Χάρισε ζωή!

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

ΓΙΝΕ
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ

ΓΙΝΕ
ΦΙΛΟΣ

ΚΑΝΕ
ΔΩΡΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΑ SOCIAL MEDIA

Μετάβαση στο περιεχόμενο