Δωρεάν Κατ’ Οίκον Παρέμβαση σε Ασθενείς με Εγκεφαλικό Επεισόδιο!

Monday 10 April - 2023

Στους πρωταρχικούς στόχους του Οργανισμού είναι οι δράσεις πρόληψης και η ενημέρωσης, ώστε να καταφέρουμε να αποφεύγουμε την εκδήλωση εγκεφαλικών επεισοδίων.

Ωστόσο, η “Αναστασία” επικεντρώνεται και στον τομέα της Aποκατάστασης, μιας εξαιρετικά κοστοβόρας διαδικασίας, όπου λόγω οικονομικής δυσκολίας πολλοί είναι εκείνοι οι ασθενείς που δεν λαμβάνουν τις απαραίτητες θεραπείες, με αποτέλεσμα να δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους.

Ο Οργανισμός μας έχει καταφέρει σε μικρό χρονικό διάστημα να δημιουργήσει μια διεπιστημονική ομάδα, όπου έπειτα από τρίμηνη εκπαίδευση που έλαβε στην Κλινική Αποκατάστασης Κακώσεων Νωτιαίου Μυελού του ΠΓΝ Πατρών, σχετικά με τις θεραπείες και τους τρόπους αποκατάστασης ενός ασθενούς με εγκεφαλικό επεισόδιο, προσφέρει δωρεάν κατ’ οίκον παρεμβάσεις τόσο στους ίδιους τους ασθενείς, όσο και στους φροντιστές τους στο πλαίσιο της κοινωνικής ενδυνάμωσης και ψυχολογικής υποστήριξης.

Οι θεραπείες αποκατάστασης είναι εβδομαδιαίες και η ομάδα αποτελείται από:

  • Ψυχολόγο
  • Κοινωνικό Λειτουργό
  • Φυσικοθεραπευτή
  • Λογοθεραπευτή

Όποιος γνωρίζει κάποιον ασθενή που χρήζει αποκατάστασης, αλλά δεν δύναται να προβεί σε θεραπείες, μπορεί να καλέσει στο 6944055222 και στο 2611112024 και να δεχτεί την δική μας βοήθεια.

Για να μην μείνει κανένας άνθρωπος χωρίς ελπίδα!”

SHARE ΟΝ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email

SUPPORT US

BECOME A
VOLUNTEER

BECOME A
FRIEND

MAKE A
DONATION

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

Skip to content