Το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας τιμά την “Αναστασία” για την εθελοντική της προσφορά

Tuesday 5 December - 2023

Την Κυριακή 3 Δεκεμβρίου 2023 το Μουσείο Επιστημών και Τεχνολογίας του Πανεπιστημίου Πατρών (ΜΕΤ) και ο Σύλλογος Φίλων ΜΕΤ βράβευσε την “Αναστασία” για την εθελοντική της προσφορά στα πλαίσια εκδήλωσης που πραγματοποίησε με θέμα “Εθελοντισμός και Υγεία”.

Η Νίκη Καρακώστα παρουσίασε τον σκοπό και τις δράσεις του Οργανισμού, καθώς και το σημαντικό έργο στην Κατ’ οίκον Παρέμβαση που έχει πραγματοποιήσει, έως και σήμερα, στην κοινότητα ασθενών με αγγειακό εγκεφαλικό επεισόδιο.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβαν η Sofia Dimakidi, Ιδρύτρια και Πρόεδρος του Φορέα, καθώς και οι συνιδρύτριες, Maria Andrianopoulou και Niki Karakosta.

Το ΜΕΤ απένειμε τιμητικά διπλώματα στους εθελοντές, συνεργάτες και χορηγούς του, καθώς και σε σχολεία, τα οποία συνεργάστηκαν μαζί του στο πλαίσιο δικτύων και διαγωνισμών κατά τη διάρκεια του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια από την χορωδία του 41ου Δημοτικού Σχολείου Πατρών, ενώ, στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να περιηγηθούμε στους χώρους του Μουσείου και να παρακολουθήσουμε μόνιμες και περιοδικές εκθέσεις .

Ευχαριστούμε θερμά την κα Πένυ Θεολόγη- Γκούτη, υπεύθυνη ΜΕΤ ΠΠ για την πρόσκληση και την ευκαιρία να παρουσιάσουμε τις δράσεις μας!

SHARE ΟΝ
Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on email
anastasia

SUPPORT US

anastasia

BECOME A
VOLUNTEER

anastasia

BECOME A
FRIEND

anastasia

MAKE A
DONATION

FOLLOW US ON SOCIAL MEDIA

espa-banner-2024-300x54
Skip to content